Tietoa tapaamisista

Tähän tulee tietoa paikkakunnalla järjestettävistä tapahtumista, niiden luonteesta ym.

- - -

Vaippakirppis

Sovituilla kerroilla kuukausittaisten iltatapaamisten yhteydessä pidetään myös vapaamuotoinen vaippakirppis, jonne voi tuoda omia vaippoja ja muuta kestoilutavaraa myyntiin. Myyntipaikasta peritään pieni korvaus (1 €). Koska tilaa kirppikselle on rajoitetusti, tuotteiden etukäteishinnoittelu ja myyjän nimen ilmoittaminen hintalapussa helpottaa ja nopeuttaa myyntiä. Paikalla ei ole mitään erillistä vaihtokassaa, eli varaa myös omat vaihtorahat mukaan.

Kirppiksen yhteydessä voi myös swapata kankaita, tai miksei myös muita TSI-tarvikkeita.

TSI-illat Monnarilla

Tapahtumasta voi tulla tekemään tai hakemaan vinkkejä vaippojen ompeluun, villahousuihin yms. Illoissa on
- mahdollisuus nepittää vaippoja, varaa mukaan omat KAM-muovinepparit, voi myös ostaa paikanpäältä aktiiveilta hintaan 5 snt/kpl (sis. kannan ja uroksen/naaraan)
- mahdollisuus huolitella imuja tai vaippoja saumurilla (lankakuluihin 0,50-1 € määrästä riippuen)
- mahdollisuus piirtää kaavoja

Mukaan voi ottaa oman ompelukoneen ja ommella vaippoja joko itsenäisesti. Opastustakin toki saa kaikkiin vaipanompelun vaiheisiin. Mukaan voi napata myös kutimet ja tikutella villahousuja tms mukavassa seurassa. Myös näihin on opastusta ja neuvoja tarjolla.

Muuta asiaa

Kaikista tapahtumista voi myös ostaa uusinta Kestovaippa-lehteä, joko itselleen tai vaikkapa kaverille lahjaksi. Joitain aikaisempiakin lehtiä on vielä muutama jäljellä. Näiden lisäksi tapahtumista voi ostaa pimeitä iltoja varten yhdistyksen logolla varustettuja heijastimia (2 €/kpl tai 5 €/3 kpl) sekä yhdistyksen kangasmerkkejä (2 €/kpl).